Shandong Delta-Medi Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
 • Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Του δέλτα-Medi
Αριθμός Υπαλλήλων: 130~150
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-6000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

ΤΟΥ ΔΈΛΤΑ-MEDI ΟΜΆΔΑ

ΤΟΥ ΔΈΛΤΑ-MEDI CO., ΕΠΕ

 • CWho είμαστε

Του δέλτα-Medi είναι επαγγελματικός κατασκευαστής στην ανάπτυξη και το μάρκετινγκ της υγειονομικής περίθαλψης medicals για τη χειρουργική εσθήτα, χειρουργικό Drapes, χειρουργικά πακέτα, εξαρτήσεις διαδικασίας, προστατευτική φόρμα, υγρή σακούλα συλλογής, εσθήτα απομόνωσης, τρίβει την εσθήτα, και ντυμένη την έγγραφο ταινία κ.λπ.

 • Τι προσφέρουμε

Με το γραφείο πωλήσεων στη βόρεια Κίνα Shandong, η επιχείρηση έχει δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις, η πρώτη στην επαρχία Κίνα Anhui για ντυμένα τα έγγραφο προϊόντα σειράς FM. Οι νέες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην επαρχία Henan, με την περιοχή εγκαταστάσεων 40,000M2, περισσότερο από την κατηγορία 8 10,000M2 ISO (ΒΑΘΜΌΣ 100.000) περιοχή εργαστηρίων δωματίων καθαρισμού και κέντρο αποστείρωσης ETO με την ικανότητα εμπορευματοκιβωτίων 60-80 μηνιαία.

 • Του δέλτα-Medi έχει 8 κυρίως σειρές περισσότερα από 500 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία συμπεριλαμβανομένου του γενικού πακέτου, το πακέτο γυναικολογίας, arthroscopy πακέτο, πακέτο ακροτήτων, πακέτο λαπαροτομίας, πακέτο παράδοσης, cesarean πακέτο, πακέτο T.U.R, πακέτο angion, καρδιαγγειακό πακέτο, πλευρά drape, πακέτο ορθοπεδικής, πακέτο ισχίων, οφθαλμικό πακέτο, ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΌ πακέτο, τυποποιημένη χειρουργική εσθήτα, ενίσχυσε τη χειρουργική εσθήτα, μάσκα προσώπου, γάντια, σεντόνι, προϊόντα Paper+film, πλαστικά, χειρουργική ΚΑΠ, υπομονετική εσθήτα, εσθήτα απομόνωσης, άλλα προϊόντα Medical&Hygiene&Protection και ούτω καθεξής.

 • Ο προστατευτικός ανεφοδιασμός προϊόντων περισσότερα από που 20 διαφορετικά προϊόντα περιλαμβάνουν την προστατευτική κάλυψη, εσθήτα απομόνωσης, υπομονετική εσθήτα, εσθήτα επισκεπτών, τρίβει το κοστούμι κ.λπ.

 • Τα προϊόντα μας ήταν πωλημένων στην ΕΕ, τη Μέση Ανατολή, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ελλάδα, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Κολομβία, το Βέλγιο και άλλες χώρες, που πωλήθηκαν στην εγχώρια αγορά συγχρόνως.

 • Τι φέρνουμε

Του δέλτα-Medi είναι οι πιό αξιόπιστοι συνεργάτες σας για να εργαστεί με. Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και κάνουμε επιχειρήσεις με σας από την παρουσίαση αποδείξεων η αξία που σας φέρνουμε κάθε μέρα, καλωσορίζουμε όλους τους φίλους για να έρθουμε σε επαφή με, να επισκεφτούμε και να κάνουμε τους φίλους με μας.

 • Καινοτομούμε: Βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων συνεχώς, προωθήστε τη ικανοποίηση πελατών, βελτιώνοντας το σύστημα διαχείρισης, καλλιεργεί καλλιεργεί την ανταγωνιστική δύναμη.

 • Φέρνουμε: Συνοδεία η υγεία σας κάθε μέρα με την ασφαλέστερη επιλογή

 • Υπερασπίζουμε: Συνοδεία η παγκόσμια υγεία ασφαλέστερη

 • Νέο γεγονός: 2018 η νέα στο εξωτερικό δυνατότητα εγκαταστάσεών μας θα μπαίνει σε τη χρήση.

 

Του δέλτα-Medi Co., ΕΠΕ

 

Σε του δέλτα-Medi πρόκειται πάντα εδώ να βοηθήσουμε. Για να μας έρθει σε επαφή με

Ιστορία

Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία
 • Οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να είναι απαντημένος την πρώτη φορά.
 • Όλη η απαίτηση που θέλετε θα είναι έδωσε τον πρώτο χρόνο.
 • Τα ελεύθερα δείγματα και οι επισκέψεις εργοστασίων είναι διαθέσιμα.
 • Παρακολουθήστε της παραγωγής και αποφύγετε την καθυστέρηση της παράδοσης.
 • Παρέχετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων εγκαίρως.
 • Ανταγωνιστική τιμή και trustable ποιότητα.

 

FAQ

 

1.Q: Ποια είναι τα προϊόντα σας;

Είμαστε ένας επαγγελματικός ιατρικός προμηθευτής προϊόντων, ειδικευμένος στο σχεδιασμό, παράγοντας και παρέχοντας τα μη υφανθε'ντα χειρουργικά drapes, χειρουργικές εσθήτες, χειρουργικά πακέτα και προστατευτικός εξοπλισμός απομόνωσης.

2.Q: Ποιες πληροφορίες απαιτούνται για μια ακριβή αναφορά;

Α: Το υλικό του προϊόντος, το μήκος, το πλάτος, το βάρος, το χρώμα, το Qty, οι συγκεκριμένες απαιτήσεις συσκευασίας, και άλλες.

3. Q: Πόσοπερίπουοχρόνοςτηςπαράδοσης;

Α: Αυτό θα εξαρτηθεί από την ποσότητα διαταγής σας και η πολυπλοκότητα των προϊόντων, συνήθως μπορούμε να ολοκληρώσουμε και να στείλουμε τη διαταγή σας μέσα στην ημέρα 15-30.

4. Q: Πώς μπορώ να πάρω τα δείγματα για να αξιολογήσω την ποιότητα των προϊόντων;

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε τα δείγματά σας ή να μας δώσετε τις ακριβείς ακριβείς λεπτομέρειες των προδιαγραφών σας, θα σας στείλουμε τα δείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

5. Q: Τιεάνχρειαζόμαστεέναπακέτοσυνήθειας πουδεν προσφέρετε;

Έχουμε την ικανότητα να παρέχουμε οποιαδήποτε είδη χειρουργικών πακέτων & drapes &

άλλα μη υφανθε'ντα προϊόντα που χρειάζεστε.

6. Q: Πόσο περίπου cOem;

Α: Έχουμε το cOem. Το κανονικό απόσπασμα περιέχει την αμοιβή εκτύπωσης του εξωτερικού κιβωτίου. Εάν θέλετε την εκτύπωση στο εσωτερικό κιβώτιο, παρακαλώ παρέχετε το χρώμα λογότυπών σας και θα σας δώσουμε το απόσπασμα.

7.Q: Τι θα έπρεπε να κάνω εάν λαμβάνω τα λανθασμένες αγαθά/τις προμήθειες;

Α: Γράψτε μια επιστολή στο info@delta-medi.com ή την κλήση σε 0531-85928952

Η ομάδα μας

Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shandong Delta-Medi Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1